Over ons

Bij Salaris Vandaag zijn we toonaangevend in salarisadministratie en klantgerichtheid.
Welkom bij Salaris Vandaag

Wij regelen voor u de salaris administratie

SalarisVandaag-salarisadministratie-geregeld

500+ werkgevers gingen u voor!

Salaris Vandaag is een toonaangevend bedrijf in salarisadministratie en wij staan klaar om jou hierbij te ontzorgen. Met een team van ervaren professionals en slimme software streven we ernaar om jouw salarisadministratie eenvoudig, accuraat en efficiënt te maken.

Onze focus ligt niet alleen op het bieden van nauwkeurige en tijdige salarisadministratie, maar ook op het opbouwen van langdurige relaties met onze klanten. We geloven in een persoonlijke aanpak en luisteren naar jouw specifieke behoeften en wensen. Ons doel is om jou te ontzorgen, zodat jij je kunt concentreren op het laten groeien van je bedrijf.

Onze visie bij Salaris Vandaag is om een toonaangevende en innovatieve partner te zijn in salarisadministratie, waarbij we streven naar moeiteloze, geautomatiseerde processen en uitmuntende klantenservice, zodat werkgevers zich volledig kunnen richten op het succesvol runnen van hun bedrijf.

onze werkwijze

Wij hebben het heel makkelijk voor je gemaakt

01. Aanmelden

Wij nemen alle administratieve taken uit handen, zoals bijvoorbeeld aanmelden bij het pensioenfonds en het aanvragen van een loonheffingsnummer.

02. Formulier

Wij richten de salarisadministratie in en maken meteen de accounts aan zodat iedereen toegang heeft tot ons systeem.

03. Account

De werknemers ontvangen per e-mail een bevestiging van hun account en krijgen bericht zodra de eerste gegevens klaarstaan.

Salaris Vandaag accountants overleggen
DGA-werkgever-accountants-administratiekantoor
Administratief-medewerkster
Accountant-SalarisVandaag
ONTZORGING OP HET HOOGSTE NIVEAU

Complete verzorging van de loonadministratie

Bij Salaris Vandaag gaan we verder dan alleen het leveren van salarisadministratiediensten. We streven ernaar om een strategische partner voor jouw bedrijf te zijn, die meegroeit met jouw behoeften en veranderingen in de wet- en regelgeving. Zo bieden we namelijk ook Human Resources en Legal diensten aan ter ondersteuning van de salarisadministratie. 

Met onze expertise en betrouwbare ondersteuning zorgen we ervoor dat jouw salarisadministratie altijd up-to-date is en voldoet aan alle vereisten.

Kies voor Salaris Vandaag en ervaar de voordelen van een professionele en betrouwbare partner voor jouw salarisadministratie. Samen bouwen we aan een succesvolle en zorgeloze salarisadministratie, zodat jij je kunt richten op waar jij het beste in bent: ondernemen.

Waar wij mee samenwerken: